Actueel

Even voorstellen: Jonell Pierik

Onlangs is Jonell Pierik van start gegaan als stagiair bij RUIMTEVOLK. Jonell studeert planologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en combineert haar stage met een afstudeeronderzoek naar de gezonde leefomgeving. Ook zal ze bij RUIMTEVOLK projecten ondersteunen op het gebied van omgevingsbeleid, wonen en wijken.

“Vormgeven aan de leefomgeving van morgen betekent dat de gebruiker centraal staat. Voor mij is dat de vrijheid om met een boek in het park te kunnen gaan zitten, of een stuk te dwalen door de stad, of vanuit de luie stoel te genieten van wat er zich achter het raam afspeelt. De leefomgeving moet een plek zijn waar iedereen, jong en oud, zich prettig, veilig en vrij voelt om te doen en laten. Om te kunnen ontspannen, bewegen en te ontmoeten. Dat is ook de basisgedachte achter de gezonde leefomgeving. Een thema waarmee ik me de komende maanden onder andere mee ga bezighouden.

“Deze waarden kunnen op veel plekken nog beter. Ik ben dan ook erg gemotiveerd om van het concept ‘gezonde leefomgeving’ een realiteit te maken. Tijdens mijn stage bij RUIMTEVOLK hoop ik mijn kennis om te zetten in plannen die leiden tot een gezondere leefomgeving voor iedereen.”

Fijn dat je ons team komt versterken Jonell en heel veel succes!

Artikelen & blogs

Onze werkplaats in Utrecht

Onze werkplaats bevindt zich op de meest centrale plek van Nederland, in Jaarbeurs Innovation Mile, de innovatiehub en co-workingspace van de Jaarbeurs.