Over ons

Steden en regio’s toekomstbestendig maken. Dat is wat ons drijft.

Wij zijn RUIMTEVOLK. Wij geven vorm aan de leefomgeving van morgen. Aan plekken die klaar zijn voor de toekomst: duurzaam, slim en inclusief. Waar ontwikkelingen elkaar versterken. En waar partijen zeggenschap hebben en samenwerken.

Wij bieden gebieden en gebruikers grip op de toekomst, en handelingsperspectieven voor de uitdagende maatschappelijke en ruimtelijke opgaven van de 21e eeuw. Dat doen we met heldere analyses, robuuste strategieën en een verbindende en gebiedsgerichte aanpak. Zowel op het schaalniveau van de buurt als dat van de gemeente of regio. Samen met overheden, marktpartijen, maatschappelijke partners en inwoners creëren we impact.

We worden gedreven door het maken van slimme verbindingen. Tussen opgaven en kansen en tussen belangen en ambities van verschillende partijen. Inhoud, vorm en proces gaan daarbij bij ons altijd hand in hand. Daarom werken we met een multidisciplinair en creatief team van adviseurs, onderzoekers, ontwerpers en ervaren procesmanagers.

Sjors de Vries

Ruimtelijk strateeg / Algemeen directeur

Stuur e-mail 06 12 22 96 62

Ons Team

Creatief, multidisciplinair en verbindend.

Bekijk ons team
Wij geloven in de kracht van het verhaal en verbeelding.

Onze werkplaats in Utrecht

Onze werkplaats bevindt zich op de meest centrale plek van Nederland, in Jaarbeurs Innovation Mile, de innovatiehub en co-workingspace van de Jaarbeurs.