Actueel

RUIMTEVOLK familiedag

Twee weken terug organiseerden we onze eerste RUIMTEVOLK familiedag. Een gelegenheid voor RUIMTEVOLKers om hun partners en familieleden meer te vertellen over ons werk, maar ook om de mensen achter onze collega’s te ontmoeten.

Directeur Sjors de Vries trapte af en benadrukten het belang van het thuisfront en de familie voor de medewerkers én voor het bureau. De innige verbondenheid van de medewerkers met onze organisatie en hun werk en de af en toe drukke agenda’s vragen immers soms best veel van de partners en familie. Vervolgens nam hij iedereen mee in de maatschappelijke en politieke dimensie van ons werk.

Directieleden Anne Seghers en Janneke Rutgers liet jong en oud kennismaken met de opgaven en projecten waaraan we werken en de rol die we hierin spelen als ontwerpers, onderzoekers en adviseurs van een maatschappelijk geëngageerd bureau. En hoe we daarbij het gesprek aangaan met verschillende organisaties, de samenleving en politiek.

Door het hele bureau konden familieleden werk zien van de afgelopen jaren. Er werden mooie gesprekken gevoerd en scherpe vragen gesteld bij de kaarten en beelden. Maar ook over de aanpak en methoden die we hanteren. We sloten af met een gezellige borrel en constateerden samen dat het erg waardevol was om elkaar, het bureau en de achterban, beter te leren kennen. Op naar de volgende editie!

Artikelen & blogs

Onze werkplaats in Utrecht

Onze werkplaats bevindt zich centraal in Nederland, in de prachtige historische binnenstad van Utrecht.