Actueel

Bijdrage Sjors de Vries online symposium 'Land van schaarste en overvloed'

Op 13 juli organiseren BrabantKennis en Buitenkans het digitale symposium ‘Land van schaarste en overvloed’ over de toekomst van het Brabantse Buitengebied. Sjors de Vries zal tijdens deze bijeenkomst een korte lezing geven over toekomstbestendige gebiedsstrategieën en -samenwerkingen.

Het Brabantse land… waar water zowel overvloedig als schaars kan zijn, waar de bevolking zowel groeit als krimpt, waar dorpen leeglopen en steden exploderen, waar we aan stikstof geen gebrek hebben, maar waar biodiversiteit tanende is. Hoe kunnen we in de toekomst balans vinden in het Brabants’ buitengebied?

Op 13 juli organiseren BrabantKennis en Buitenkans het digitale symposium ‘Land van schaarste en overvloed’, waarin een aantal sprekers vanuit een brede, integrale blik naar het Brabantse land zullen kijken, van buitengebied tot dorp, langs verleden, heden en toekomst van ons Brabantse platteland.

Sjors de Vries zal een korte lezing geven over toekomstbestendige gebiedsstrategieën en -samenwerkingen. Daarnaast zijn er bijdragen van Jos van den Broek en Piera Fehles van BrabantKennis, Claudia van der Harst Buitenkans en landschapsjournalist Mark Hendriks.

De bijeenkomst is gratis bij te wonen via deze link.

Artikelen & blogs

Onze werkplaats in Utrecht

Onze werkplaats bevindt zich op de meest centrale plek van Nederland, in Jaarbeurs Innovation Mile, de innovatiehub en co-workingspace van de Jaarbeurs.