Actueel

Nieuwe collega: Romy Janssen

Na een succesvolle stageperiode is Romy Janssen bij ons aan de slag gegaan als junior adviseur en onderzoeker. Romy zal zich met name richten op vraagstukken op het gebied van wonen, leefbaarheid en mobiliteit.

Romy studeerde planologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en specialiseerde in stedelijke en regionale mobiliteit. Voor haar afstudeeronderzoek keek zij naar het versterken van bereikbaarheid, en de balans tussen goed werkgeverschap en stimulering van duurzaam vervoer. Bij RUIMTEVOLK zal Romy aan de slag gaan als adviseur en onderzoeker. Hier is zij van waarde met haar kennis en verbindende proceskracht.

“Ik ben geïntrigeerd door de alsmaar veranderende behoeften van de mens. Hoe blijft de stedelijke en landelijke ruimte in die veranderende vraag voorzien? En hoe kan dit op een duurzame wijze, zodat we ook een fijne leefomgeving houden voor toekomstige generaties ? Ik ben erg gemotiveerd hieraan mijn bedrage te leveren samen met inwoners, overheden en andere partijen in buurten, dorpen en steden.”

Artikelen & blogs

Onze werkplaats in Utrecht

Onze werkplaats bevindt zich op de meest centrale plek van Nederland, in Jaarbeurs Innovation Mile, de innovatiehub en co-workingspace van de Jaarbeurs.